Funkcijska notranja vrata

Notranja vrata iz Nemčije

Funkcijska notranja vrata

V naši liniji GARANT "Funkcijska notranja vrata" boste našli vrata za večjo zaščito. Naj bo vaše stanovanje varno in zaščiteno. Funkcijska notranja vrata so dobavljiva v vseh površinah (dekor, CePaL, beli lak, furnir). Funkcijska notranja vrata GARANT služijo posebnemu namenu.

 

Protipožarna notranja vrataProtipožarna notranja vrata so vedno opremljena s samozapiralom in naj bi v zaprtem stanju za določen čas (običajno 30 minut) preprečevala vdor ognja v sosednji prostor.

Dimnotesna notranja vrata

Dimotesna notranja vrata so vedno opremljena s samozapiralom intalnim tesnilom ter kot taka v zaprtem stanju preprečevala vdor dima oz. neprijetnih vonjav.

Zvočno izolativna notranja vrata

Zvočno izolativna notranja vrata. Zvočna izolacija ima v stavbah velik pomen za zdravje in dobro počutje ljudi. Ponujamo zvočno izolacijo vrat od 32 - 47 dB.

Notranja vrata za klimatsko zaščito

Notranja vrata za klimatsko zaščito razlikujemo glede na klimatske obremenitve in za to uporabljamo 3 razrede: klimatski razred I, klimatski razred II in klimatski razred III.

Varnostna notranja vrataVarnostna notranja vrata se vgrajujejo tam, kjer naj bi se otežilo ali onemogočilo nepooblaščene, nasilne vdore v varovane prostore ali področja. Ponujamo tudi možnost trokrakega zaklepa, kar bo dodatno zvišalo varnost.

Toplotno izolativna notranja vrataToplotno izolativna notranja vrata omogočajo zdravo in prijetno klimo v stanovanju in hiši. Poleg tega so naša funkcijska vrata opremljena za največjo energetsko učinkovitost.

 

Notranja vrata proti vlagi

Notranja vrata za zaščito pred vlago se razlikujejo glede na vlažnost prostora. Po navadi se vgrajujejo  v razne kletne prostore, bazenski prostori...

 

Notranja vrata proti sevanju

Notranja vrata za zaščito pred sevanjem se vgrajujejo v rentgenske prostore.