Garažna vrata Hörmann

Elegantna, udobna in varna

Garažna vrata Hörmann

Garažna vrata ščitijo vaše dragocenosti. Kot del  doma, ne izpolnjujejo zgolj zaščitno funkcijo, ampak tudi estetske zahteve. Vikend ali meščanska hiša, kmečka hiša ali delavnica, bungalov ali brunarica: vaša hiša ima stil - in tu je mogoče prepričljivo izpostaviti tudi garažna vrata. Sodobna Normstahl Entrematic garažna vrata vam omogočajo, da lahko svoje vozilo parkirate v prostoru, kateri ustreza vašim željam. Iz optičnega vidika so garaža vrata  vedno stvar okusa in so v celoti usklajena z videzom vašega doma.

 

Moderna garažna vrata pomenijo močan optični vtis, usklajen z arhitekturo ali enostavno z uporabnostjo na katero se lahko popolnoma zanesete. Poleg vizuelnega poudarka, naša garažna vrata zelo poudarjajo tudi varnost, enostavnost uporabe in izbiro uporabnih dodatkov. Poleg tega vam garažna vrata Hörmann ne nudijo samo velike izbire modelov, barv, površin in individualnih oblikovnih elementov, temveč tudi vrhunsko varnost pred vlomom. Design, tehnologija in obdelava  - naša garažna vrata so lep estetski element.

 

Zakaj izbrati naša garažna vrata Hörmann:

 

+ KAKOVOST

Vsi sestavni deli vrat in pogonov so pri Hörmannu rezultat lastnega razvoja in proizvodnje; so stoprocentno medsebojno usklajeni ter za vašo varnost preizkušeni in certificirani s strani priznanih neodvisnih inštitucij. Izdelani so po sistemu vodenja kakovosti DIN ISO 9001 v Nemčiji in izpolnjujejo zahteve evropskega standarda 13241-1. Poleg tega pa naši visoko kvalificirani sodelavci intenzivno razvijajo nove proizvode, nenehno dopolnjujejo obstoječe in jih izboljšujejo v detajlih. Tako nastajajo patenti in edinstvene ponudbe na trgu.

 

+ GARANCIJA

Preizkusi dolgotrajnega delovanja, izvedeni pod realnimi pogoji, zagotavljajo domišljene serijske proizvode s kakovostjo Hörmann. Zaradi tega in zahvaljujoč odličnim tehničnim rešitvam kakor tudi zagotavljanju brezkompromisne kakovosti imate pri Hörmannu 10 let garancije za vsa sekcijska vrata in 5 let garancije za Hörmann pogone.

 

+ MISLIMO ZELENO

Hörmann daje dober zgled. Zato pokriva podjetje do 70 % svojih energetskih potreb iz ekoloških virov, ki jih bo tudi nenehno širilo. Istočasno pa se bo z uvedbo inteligentnega in certificiranega sistema energetskega upravljanja management letno zmanjšalo veliko ton CO². Nenazadnje pa nudi Hörmann proizvode za trajnostno gradnjo.

 

+ HARMONIJA IZGLEDA

Harmoničen videz vrat nastane s številnimi podrobnostmi: Izravnalna maska za preklado se pri vratih bele barve in v vseh površinah dobavi vedno enakega videza kot lamele. Vse se ujema. Stranska vodila so vam na voljo serijsko s površino Woodgrain bele barve. Za sekcijska vrata s površinami Sandgrain, Silkgrain ali Decograin pa so na voljo opcijske obloge vodil enake površine kot so vratne lamele. Pri vratih s površino Micrograin je dobavljena obloga vodil gladke površine Silkgrain.

 

+ DOLGOTRAJNA ZAŠČITA

Proti krhkosti odporno podnožje vodila iz umetne mase, višine 4 cm, obdaja vodilo na področju, ki je izpostavljeno rji in tako dolgotrajno ščiti pred morebitno korozijo. Drugače kot pri konkurenčnih rešitvah učinkuje ta učinkovita dolgotrajna zaščita tudi v primeru stoječe vode. Skupaj s tesnilom spodnjega elementa vrat daje podnožje vodila tudi optično zelo lep videz.

 

+ TOPLOTNA IZOLACIJA

Vedno ko je garaža sestavni del hiše, se priporočajo dobro izolirana garažna vrata. S sistemom Hörmann ThermoFrame boste vsekakor še izboljšali že tako dobre izolacijske lastnosti vrat LPU. Črni plastični profil, ki se montira enostavno skupaj z vodilom vrat, zagotavlja toplotno ločitev med vodilom in steno ter izboljša izolacijo do 15 %*. Tako vam je na voljo opcijski ThermoFrame spoj med vodilom in steno za vsa Hörmann sekcijska vrata.

 

+ REŠITEV IZ PRAKSE - samo pri HÖRMANNU!

Za enostaven prehod oseb v vašo garažo priporočamo osebni prehod z minimalnim pragom. Tako lahko greste v garažo po kolo ali vrtno orodje, ne da bi morali odpreti garažna vrata. Minimalni prag iz nerjavnega jekla je visok na sredini samo 10 mm in ob robovih 5 mm. To olajša prehod in zmanjša nevarnost spotikanja.

 

+ VEČ VARNOSTI- samo pri HÖRMANNU!

Nepovabljeni gostje nimajo pri Hörmann avtomatskih sekcijskih vratih skoraj nobenih možnosti. Brž ko so garažna vrata zaprta, varovalo pred dvigovanjem avtomatsko zaskoči v omejevalnik tekalnega vodila, vrata so v trenutku stabilno zapahnjena in zaščitena pred dvigovanjem. Ta patentirana zapahnitev vrat deluje izključno mehansko in je torej učinkovita tudi v primeru prekinitve električne napetosti, kar ne velja za konkurenčne pogone.

 

+ BiSecur SISTEM ZA DALJINSKO UPRAVLJANJE- samo pri HÖRMANNU!

Dvosmerni brezžični sistem BiSecur je pojem za tehniko jutrišnjega dne za udobno ter varno upravljanje garažnih in dvoriščnih vrat, pogonov vrat, luči in še več. Pri Hörmannu razviti, ektremno varni BiSecur postopek kodiranja s stabilnim dosegom brez motenj vam zagotavlja varnost, ker vašega radijskega signala ne more nihče kopirati. Preizkušen in certificiran je bil s strani strokovnjakov univerze Ruhr Universität Bochum.

Vsi BiSecur pogoni, sprejemniki in elementi upravljanja so stoprocentno kompatibilni. Z ročnim oddajnikom ali npr. brezžičnim kodnim tipkalom lahko poleg svojih garažnih vrat udobno odpirate tudi svoja s Hörmann pogonom opremljena dvoriščna vrata, pogone ali druge naprave s sprejemniki BiSecur. Z našo aplikacijo * lahko v povezavi s Hörmann BiSecur pretvornikom (gateway) krmilite Hörmann pogone za garažna in dvoriščna vrata, vhodna vrata ** ali pogon notranjih vrat PortaMatic kot tudi druge naprave udobno preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika.