Creaton Domino

Ravno je moderno

NE PREZRITE!

Nemški strešnik Jacobi-Walther Stylist! Najbolj prodajan model od leta 2010 dalje, trenutno v akciji! Proizvajalec nudi kar 50 let garancije!

Creaton Domino

S strešnikom Creaton Domino smo dosegli izredno posrečeno povezavo edinstvenih prednosti pravega glinenega strešnika z modernimi predstavitvami za dizajn našega časa. Markanten dizajn strešnika Creaton Domino zaznamuje maksimum formalne izrazne moči pri popolni opustitvi odvečnih stilnih sredstev. Istočasno pa ta strešnik dokazuje optimalno funkcionalnost in ekonomičnost – za krovce in investitorje. Creaton Domino je v pravem pomenu besede zelo lep primer superiornosti pristne kakovostne blagovne znamke. Stopničasta kritja zanesljivo ščitijo pred vdorom vode in umazanije. Creaton Domino je strešnik na vrhuncu našega časa – za strehe vseh investitorjev, ki cenijo premočrtnost.

Domino strešnik je izdelan v tovarni Grosengottern. Domino je tehnično dovršen gladek strešnik. Zanj je značilna fleksibilna dolžina in širina pokrivanja. Strešnik dobi oplemeniteno površino s postopkom žganja v ploščatih kasetih - žganje brez dotika. Strešnik Domino se  izdeluje v naravno rdeči izvedbi, štirih odtenkih engob in dveh niansih glazur, oziroma finesse zaključka. Minimalna poraba strešnika Domino je 12,5 kos /m2.  Domino je potrebno pokriti z zamikom - stopničasto. Pri strešniku Domino imamo za zračenje  zračenga mostu dve možnosti in sicer zračnike 1/1 ali slemenske priključen zračnike. Slemenski zračnik je poseben strešnik in se položi v prvo vrsto pod slemenjak levo in desno. Streha s slemenskimi zračniki je bistveno lepša na izgled, saj je celotna streha enakomerna , brez izbočenih zračnikov 1/1. Pri strešniku Dominu so dobavljivi vsi  opečni dodatki za kompletno izdelavo strehe.

Glinena strešna kritina Jacobi-Walther Stylist

Barve

 

Strešna kritina Creaton Domino

naravno rdeča engoba

Strešna kritina Creaton Domino

bakreno rdeča engoba

Strešna kritina Creaton Domino

siva engoba

Strešna kritina Creaton Domino

skrilnato siva engoba

črna mat engoba

skrilnato siva glazura

črna glazura

 

Tehnični podatki:

  • Dimenzija strešnika:  25,7 x 43,6 cm

  • Letvanje: 34,3 - 35,4 cm

  • Širina: 22,4 cm

  • Poraba na m2: 12,4 - 13,1 kos                    

  • Teža na m2: 45,0 - 53,0 kg

  • Teža kos: 4,2 kg

  • Minim.naklon (parapr.folija): 15°

  • Priporočljiv  naklon strehe: 20°

Glineni ravni strešnik Stylist

Zaključevanje z dvovalovniki

Glineni ravni strešnik Stylist

Zaključevanje s krajniki

Glineni ravni strešnik Stylist

Letvanje

Glineni ravni strešnik Stylist