Aktualne akcije

Ugodne cene samo za vas!

10-letnica obstoja našega podjetja! Z nami vstopite v novo desetletje s še boljšimi okni za isto ceno!

Naše podjetje letos praznuje 10. obletnico!

V letošnjem letu so naša okna serijsko opremljena z ogromo dodatki BREZ doplačila, zato smo tudi v letu 2020 najboljša izbira:

- GRATIS troslojna zasteklitev, saj smo mnenja, da nova okna v navadni, dvoslojni izvedbi ne spadajo več v novo desetletje (akcija ne velja za 5-komorne PVC profile),

- GRATIS skrito okovje najboljših proizvajalcev na trgu - MACO in ROTO (ob nakupu nad 15 oken). Skrito okovje omogoča do kar 100% večjo nosilnost od klasičnega okovja, prav tako pa je serijsko v protivlomni izvedbi.


Akcija veljavna za vsa naročila do 15.02.2020!

 

crta

Najtoplejši distančnik na trgu - brez doplačila!

Ker cenimo naše stranke, smo za vas letos pripravili akcijo, ki vam nudi boljša okna za isto ceno. Po novem imajo v standardni izvedbi vsa naša PVC okna pasivno zasteklitev 4-18-4-18-4 Ug=0.5 + serijsko topli distančnik Swisspacer, ki je dokazano najboljši distančnik a trgu! Proizvajalec distančnika je največje podjetje za proizvodnjo stekla na svetu Saint-Gobain Glass, ki se lahko pohvali s kar 200.000 zaposlenimi po svetu.

To pa pomeni, da naša okna že v serijski izvedbi dosegajo tako dobre karakteristike, da jih lahko vgrajujemo tudi v nizkoenergijske objekte!
POLEG SERIJSKO BOLJŠIH OKEN PA VAM CELO LETO NUDIMO ŠE DODATNI POPUST OB NAŠI OKROGLI OBLETNICI!

AKCIJA, KI JE NE SMETE ZAMUDITI!


Akcija veljavna celo leto 2020!


Profil DOM78 za ceno profila DOM68 + serijsko troslojno steklo Ug=0.6!

Ker vam za isto ceno želimo ponuditi več, vam za naročila oddana pred 07.02.2020, ponujamo profil DOM78 za ceno ožjega profila DOM68!

V kombinaciji s serijsko zasteklitvijo 4-14-4-14-4 Ug=0.6 in TGI distančnikom, pa je hkrati največkrat izbrano okno zadnjih 5 let!


Akcija velja do 07.02.2020! Lesena okna profil DOM 78 za novogradnje in adaptacije

Akcijske cene aluminijastih vhodnih vrat DOM STYLE in DOM PREMIUM!

V letu 2020 smo se za vas še dodatno potrudili in znižali cene vhodnih ALU vrat. Modeli DOM PREMIUM so v sklopu naše akcije že serijsko opremljeni s skritimi nasadili, 5-točkovnim zaklepom, obojestransko prekrivnim polnilom (obojestransko poravnano krilo s podbojem) in INOX ročajem po vaši izbiri.
NAJBOLJŠA VRATA ZA MANJ DENARJA!

 

DODATEN JUBILEJNI 5% POPUST NA VSA OKNA IN VRATA!

Spomladanski popusti pri nakupu lesenih in PVC oken in vrat!

Kliknite na željeno izvedbo oken in preverite našo ponudbo:

Pošljite nam povpraševanje in privarčujte že letos!

AKCIJSKE CENE NEMŠKE KRITINE JACOBI-WALTHER (50 let garancije)! DO -35%!

Najmodernejša in najbolj prodajana modela Z-10 in Stylist sta na voljo po izjemnih cenah, kar DO -35% popusta na glineno kritino, ki velja v Nemčiji za najkvalitetnejšo, proizvajalec pa na svoje izdelke nudi kar 50 let garancije (največ na trgu)!